Stave na Euro 2024

Najti prave napovedi in stave na Euro 2024 je lahko težko. Na tem turnirju nastopa veliko število ekip s podobno kakovostjo. Najprej mislimo na Francijo, Anglijo, Španijo in seveda Nemčijo. Po mnenju stavnic je največji favorit Francija, ki jo vodi neverjetni napadalni dvojec Kylian Mbappe in Antoine Griezmann. Ta reprezentanca ima veliko izkušenj z igranjem na turnirjih in je aktualni svetovni podprvak.

Anglija se že nekaj let smatra za najbolj talentirano ekipo, vendar tega nikoli niso uspeli dokazati na igrišču. Trener Southgate bo tokrat imel morda najmočnejšo postavo. Igralci kot so Harry Kane, Jude Bellingham, Phil Foden in Cole Palmer zagotavljajo zelo ofenzivno postavo, ki bo povzročala težave mnogim obrambe na tem prvenstvu.

Poleg teh jasnih favoritov vas lahko preseneti še nekaj drugih ekip. Najprej mislimo na reprezentance Španije, Nemčije, Portugalske in Belgije. Ti dve reprezentanci bosta še posebej motivirani, saj je to zadnji turnir za Kevina de Bruynea in Cristiana Ronalda.

Euro 2024 ima zagotovo vse pogoje, da postane fantastično tekmovanje. Spremljajte portal Stave Online vsak dan, da boste lahko prebrali najboljše napovedi in stave na Euro 2024. Prepričani smo, da ne boste obžalovali. Samo zapomnite si, da stavite odgovorno.