Ivibet mobilna aplikacija – Raj za igralce!

stave-online
1 novembra, 2022
649 Views
ivibet casino bonus

Ko govorimo o spletnih stavah, ne moremo mimo mobilnih aplikacij, namenjenih igranju stav kjerkoli in kadarkoli. Vse več igralcev za stave raje uporablja svoje mobilne naprave. Zaradi tega je veliko število stavnic razširilo svoj nabor storitev, tako da igralcem omogočajo tudi uporabo aplikacij, s čimer svojim strankam zagotavljajo celovito storitev igranja stav. V tem članku se bomo posvetili mobilni aplikaciji za igranje stav Ivibet.

Preberite si, zakaj je Ivibet eden najboljših mladih ponudnikov športnih stav.

Zgodba stavnice Ivibet

Ivibet je nova stavnica visoke kvalitete, ustanovljena leta 2022. V zelo kratkem času jim je uspelo pritegniti zavidljivo število igralcev stav. Zasluge za to gredo predvsem odlični ponudbi športov in stavnih trgov, pa tudi zelo solidnim kvotam in nizkim maržam.

Na naši spletni strani si lahko preberete tudi recenzijo Ivibet in se sami prepričate o njihovi kakovosti. V tem pregledu pa se bomo osredotočili zgolj na njihovo mobilno aplikacijo za spletne stave in aplikacijo za igranje v igralnici Ivibet. Brez dvoma bo Ivibet kmalu postala ena izmed vodilnih spletnih stavnic v Evropi. Torej, če iščete zanesljivo spletno stavnico, ki ponuja široko paleto športov, solidne marže, stave v živo na dobri platformi, je ponudnik Ivibet mogoče prava izbira za vas.

Mobilna različica spletne strani

Mobilna različica spletne strani je najboljša izbira za tiste, ki se ne želijo ukvarjati z nameščanjem nove programske opreme, ampak želijo le začeti z igranjem stav. Za dostop do strani potrebujete le stabilno internetno povezavo in dostop do enega od brskalnikov.

Mobilna različica spletnega mesta je zasnovana na osnovi vašega igralniškega računa. To pomeni, da ne bi smeli imeti težav z navigacijo, če ste pred tem uprabljali različico za osebne računalnike, saj je vse povezano med sabo. Vsi športni in stavni trgi so podprti tako, da preprosto kliknete želeno možnost, zlahka pa lahko preklapljate z ene kategorije na drugo. Vse možnosti, ki jih lahko uporabljate na osebnem računalniku, so na voljo tudi v mobilni različici; registracija, vplačilo, stik s podporo strankam in še veliko več.

Mobilna aplikacija Ivibet – Kakovostna in priročna za uporabo

Ivibet aplikacija

Igralcem, ki raje stavijo prek mobilne aplikacije na svojem telefonu Android, ni treba spreminjati svojih navad, ko gre za Ivibet.com. Mobilna aplikacija mora biti udobna in priročna za uporabo, da pritegne igralce, ki jo bodo redno uporabljali. V primeru Ivibet je bila uporabljena najsodobnejša tehnologija, ki zagotavlja visoko zmogljivost in najboljše storitve za igralce.

Za prenos aplikacije na vaš telefon je treba poiskati uradno povezavo, saj je ni mogoče prenesti iz trgovine Google Play. Odnosi med Googlom in proizvajalci stavnih aplikacij namreč še niso regulirani, zato moramo do takrat sami poiskati rešitev, kako priti do aplikacije.

V nadaljevanju vam bomo pojasnili, kako namestiti mobilno aplikacijo Ivibet.

Kako namestiti aplikacijo Ivibet za Android

Ko aplikacijo prenesete z varnega mesta, je treba dokončati namestitev, ta postopek pa se ne razlikuje veliko od namestitve katere koli druge mobilne aplikacije. Vse, kar morate storiti, je, da sledite navodilom, in postopek bo končan v nekaj minutah.

Ko je postopek končan, se prijavite ali registrirate in že lahko začnete z igranjem! Uporabniki hvalijo predvsem visoko odzivnost aplikacije in ne poročajo o nobenih zamud ali prekinitev med delovanjem. Očitno je, da gre za zelo kakovosten izdelek, ki je na enaki ravni kot mobilna aplikacija 22bet.

Aplikacija Ivibet za iOS – trenutno ni na voljo

Uporabnike operacijskega sistema iOS, obveščamo, da za njihove naprave aplikacije še ni na voljo. Podporo za stranke smo povprašali, kdaj bo mobilna aplikacija za iOS na voljo uporabnikom, in prejeli odgovor, da je v postopku razvoja, zato upamo, da jo bodo lahko pričakovali v kratkem.

Če ne želite čakati na razvoj mobilne aplikacije Ivibet za vašo iOS napravo, vam priporočamo, da si ogledate ponudbo Bet365.

Bonusi in promocije v mobilni stavnici Ivibet

Nekateri ponudniki uporabnikom mobilnih različic spletnih strani ponujajo posebne vrste bonusov, česar pa ne moremo reči za Ivibet. To pomeni, da so vsi igralci, ne glede na vrsto naprave, ki jo uporabljajo, deležni enakega bonusa, ki vključuje 100 % bonus do 150 €.

Omeniti moramo tudi spletno igralnico, ki uporabnikom ponuja poseben bonus in bo podrobneje opisana v našem pregledu spletne strani Ivibet. Podrobno bomo opisali tudi pogoje za koriščenje obeh vrst Ivibetovih bonusov dobrodošlice.

Ali je mobilno aplikacijo Ivibet vredno namestiti?

Najprej je treba poudariti, da je Ivibet mlada blagovna znamka, ustanovljena leta 2022, kar je definitivno treba vzeti v zakup. Razen aplikacije za naprave iOS, ki pa je v razvoju, nismo našli drugih pomanjkljivosti ali pritožb.

Tako mobilna različica spletne strani kot mobilna aplikacija delujeta zelo dobro, brez napak, posodobitve pa so redne. Upoštevajoč vse to, lahko toplo priporočamo mobilno aplikacijo Ivibet. Gre za ponudnika, ki ga lahko brez zadržkov uvrstimo v kategorijo najboljših novih športnih stavnic, za katero lahko rečemo, da svojim uporabnikom ponuja odličen izbor storitev, pa tudi ogromno možnosti za stave. Registrirajte se še danes in osvojite Ivibetov bonus dobrodošlice.

100% do 150€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Pogosto zastavljena vprašanja

 • Ali so ponudbe Ivibet za nove uporabnike res tako dobre?

  Naše mnenje je, da je vsako pormocijo ali bonus vredno izkoristiti. Nikoli se ne ve, ali vam bo sreča naklonjena in se bo pojavila priložnost, da z bonusom zaslužite nekaj denarja. Zato pozorno preberite pravila koriščenja bonusov. Vso srečo!

 • Kako namestiti aplikacijo za spletne stave Ivibet?

  Namestitev aplikacije za stave se ne razlikuje od namestitve katere koli druge mobilne aplikacije. Vse, kar morate storiti, je, da sledite navodilom, ki so izjemno preprosta, in celoten postopek bo končan v nekaj minutah.

 • Ali Ivibet ponuja brezplačne prenose v živo?

  Kakovostne stavne znamke skrbijo za svoje člane, zato so med ugodnostmi, ki jih prejmejo, tudi brezplačni prenosi v živo. Z registracijo na spletnem mestu Ivibet lahko pridobite privilegij uporabe njihove storitve prenosa v živo.

  Author stave-online

  Leave a comment