Galatasaray v Benfica stavna napoved + najboljše kvote!

  stavne napovedi

  V svojih domačih ligah sta Benfica in Galatasaray druga na lestvici in še vedno v boju za naslov prvaka; Benfica za točko zaostaja za vodilnim Portom v portugalski ligi, medtem ko je Galatasaray šest točk za vodilnim v Turčiji, Istanbul Basaksehir.

  Benfica prihaja z visoke zmage (10-0) doma proti Nacionalu – edina od zadnjih petih tekem, kjer jim je uspelo ohraniti mrežo nedotaknjeno. Izgubila je le tri od zadnjih 22 tekem in bila strelsko zelo razpoložena. V tekmo z Galatasarayom prihajajo kot neporaženi na zadnjih 12 tekmah in s samo enim porazom v 17 domačih tekmah.

  Galatasaray pa je po drugi strani brez zmage na zadnjih šestih domačih tekmah v Ligi Evropa. Benfica se prvič po letu 2014 vrača na to tekmovanje, ko so v finalu izgubili proti Sevilli; na zadnjih 10 tekmah ima šest zmag v tekmovanju.

  To bo peti medsebojni spopad med dvema stranema, ki sta se zadnjič srečali novembra 2015. Na zadnjih 3 tekmah je Galatasaray zmagal dvakrat, Benfica enkrat.

  Ključne točke

  • Benfica ima šest zmag na zadnjih 1o tekmah.
  • Benfica je izgubila le 3 od zadnjih 22 tekem.
  • Galatasaray je brez zmage na šestih domačih tekmah Evropske lige.

  Zaključek

  Upoštevajoč trenutni formi obeh ekip, zelo težko govorimo o kakšnem drugem rezulatu kot remiju z goli. Zadnja dva medsebojna obračuna sta oba prinesla več kot 2,5 zadetka in menimo, da bo tako tudi danes.

  PRIPOROČENE STAVE

  Remi @ 3.40
  Več kot 2.5 gola @ 2.10

  Kje staviti

  Na Novibet je danes na voljo posebna promocija s 100% payout-om na tekmo Galatasary-Benfica. To pomeni, da preprosto boljših kvot ne morete dobiti.

  Novibet

  Razne promocije

  Glavna prednost Novibeta je, da so ena od redkih »pravih« stavnic v industriji. Razvili so lastno platformo in uvedli nekaj pametnih potez v prvih letih svoje zgodovine pri stavah. Poleg zelo konkurenčnih kvot, stavnica nudi zares prijetno uporabniško izkušnjo. Še posebej pa so zanimive njihove promocije.

  Relevant news