Eurolotto

eurolotto
Bonus

100% do 100€

Igraj zdaj Igraj zdaj
Overview
 • Licenca: Malta Gaming Authority
 • Ustanovljeno: 2011
 • Glavni ponudniki iger: Amaya (Chartwell), Microgaming, NetEnt, Yggdrasil Gaming, Kootac
 • Vplačila: Bank Wire Transfer, Fast Bank Transfer, Instant Bank, MasterCard, Skrill, Visa, Visa Electron
 • Izplačila: Bank Wire Transfer, MasterCard, Skrill, Visa, Maestro

Spletna igralnica Eurolotto je del istoimenskega ponudnika loterijskih storitev in prav tako del malteške skupine igralnic Cherry v lasti švedske verige igralnic. Ker je spletna igralnica tesno povezana z loterijskim delom, lahko samo z vplačanim listkom zadenete kar 25 milijonov evrov.

Kljub imenu pa se v igralnici Eurolotto ne vrti vse okoli loterije, temveč so vam na voljo številne igre vrhunskih proizvajalcev, tako da bo vsak igralec – tudi najzahtevnejši – našel pravo igro za svoj okus. Zaradi licence malteškega Urada za loterije in igre na srečo je spletna igralnica popolnoma legalna in dobro zavarovana.

Ponudba iger za vse okuse

Naj si bo loterija ali ostale igre na srečo – v igralnici Eurolotto boste zagotovo našli eno ali več iger po svoji meri. Ljubitelji modernih igralnih avtomatov se bodo razveselili več kot 120 različnih video različic teh priljubljenih iger, ki so jih ustvarila vodilna podjetja, kot so Microgaming, Yggdrasil Gaming, NetEnt in Amaya.

Ponudba igralnih avtomatov seveda vsebuje vse najbolj priljubljene igre, med katerimi izstopajo predvsem Mega Fortune, Game of Thrones, Starburst, Avalon II in Immortal Romance, ki se ponašajo ne samo z odličnimi animacijami, ampak tudi mamljivimi dobitki.

Nič manj bogata ni ponudba klasičnih namiznih iger z različnimi vrstami blackjacka in rulete. Med igralci zelo priljubljene so tudi igre Red Dog, Trey Poker, Caribbean Stud, prav tako pa ne moremo mimo različnih zvrsti pokra, kjer s svojimi različicami dominirata proizvajalca NetEnt in Microgaming.

Loterija

Ena izmed največjih prednosti igralnice Eurolotto je povezava z loterijskim delom, v katerem lahko poleg lota najdete kar nekaj zanimivih iger na srečo. V loterijskem delu dobite srečke vseh vodilnih loterij, med njimi MegaMillions in EuroMillions, tako da lahko pred začetkom igranja svoje najljubše igre vplačate še srečko, ki je lahko dobitna.

Bonusi in promocije

Kadarkoli je govora o spletnih igralnicah, je treba omeniti bonuse in promocije, s katerimi igralnice vabijo potencialne nove igralce. V igralnici Eurolotto že na prvo vplačilo dobite bonus v višini do 100 %, s čimer lahko pridobite do 100 €. Mogoče bonus res ni največji v industriji, je pa zato dobra spodbuda za nadaljevanje.

Pazite samo pri izplačilih denarja, saj morate za uspešno izplačilo izpolnjevati vse pogoje. Za začetek morate vplačati vsaj 20 € na svoj račun, da lahko sploh aktivirate 100 % bonus dobrodošlice. Kot drugo pa morate znesek bonusa staviti vsaj 40-krat v roku 14 dni, da si lahko izplačate dobiček.

Prednosti in slabosti igralnice

Čeprav je bila igralnica Eurolotto zelo dobro sprejeta med igralci, se še vedno najdejo nekatere slabosti, ki bi lahko vplivale na vašo odločitev.

Pros / Cons
 • Velika izbira iger v kombinaciji z loterijo
 • Del zaupljivega ponudnika loterijskih storitev z licenco
 • Dobro pregledna spletna stran
 • 128-bitno šifriranje in reden nadzor s strani neodvisnih organizacij
 • Tedenska izplačila
 • Majhna izbira načinov za izplačilo denarja
 • Izplačila lahko trajajo dalj časa

Za na konec

Spletna igralnica Eurolotto spada brez dvoma med eno izmed najbolj zaupljivih igralnic v industriji. Dobro dodelana stran, velika izbira iger ter možnost nakupa loterijskih srečk nudijo ogromno možnosti za vse okuse. Res je, da igralnica ne nudi skoraj nepregledne množice igralnih avtomatov, zato pa se ponaša z drugimi ponudbami, ki vas zagotovo ne bodo pustile ravnodušne.

eurolotto

100% do 100€

Igraj zdaj Igraj zdaj