EURO 2024 – Najboljše stavnice in stave

stave-online
11 junija, 2024
49 Views
EURO 2024 stavnice

Do začetka 17. evropskega prvenstva v nogometu je še nekaj dni. Nogometna vročica vse močneje trese navijače po vsej stari celini.

Kaj pravijo stavnice in kdo so favoriti za osvojitev naslova evropskega prvaka? Kdo bo najboljši strelec? To so vprašanja, ki so vse pogostejša v nogometnih krogih, zato bomo v nadaljevanju poskusili odgovoriti na najbolj priljubljene tematike.

EURO 2024 – Najboljše stavnice

1Bet

5/5
 • Široka izbira športov in trgov
 • 24/7 podpora v živo
 • Varna in zanesljiva stavnica
100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

22bet

4.9/5
 • Odlične kvote
 • Izjemna ponudba trgov in športov
 • Live streaming
 • Prek 150 možnosti plačevanja
 • Kriptovalute
 • Več kot 40 različnih jezikov
 • Mobilna aplikacija
100% do 122€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

20Bet

4.8/5
 • Odlična ponudba športov in stavnih trgov
 • Moderno zasnovana spletna stran, enostavna za uporabo
 • Profesionalna podpora strankam, ki je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu
 • Možnost plačevanja s kriptovalutami
100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj

Bet365

4.7/5
 • Eden najbolj priznanih ponudnikov na svetu
 • Visoke kvote
 • Velika izbira stav in kazino iger
 • Live streaming in Cash Out
 • Hitra izplačila brez provizij
 • Odlična podpora strankam
100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
Do 50 € dobroimetja za stave za nove stranke bet365. bet365 bo vašemu kvalificiranemu depozitu dodal stavni dobroimetje v ustrezni vrednosti do 50 €. Zneski za izplačilo ne vključujejo pologa s stavnim kreditom. Veljajo pogoji, časovne omejitve in izključitve.

Ker smo že zelo blizu začetka osrednjega nogometnega dogodka leta, se mnogi ljubitelji stav sprašujejo, katere so najboljše stavnice za oddajo stav. Konkurenca je zelo velika, saj najboljše spletne stavnice tekmujejo, da bi privabile čim večje število igralcev.

Bližje kot je začetek, pričakujemo, da bodo njihove ponudbe postajale vse bolj bogate. Verjamemo, da se bodo trudile privabiti ljubitelje z inovativnimi igrami.

Ni lahko izpostaviti prvake med enakimi, vendar trenutno 22bet in Bet365 izstopata s svojimi ponudbami od drugih spletnih stavnic. Zmagovalec tekmovanja, najboljši strelec turnirja, najboljši igralec, najboljši vratar, so le nekatere izmed stav, ki jih trenutno ponujajo.

Prav tako lahko napoveste, do katerega kroga tekmovanja bo prišla neka reprezentanca. Na ta način lahko dodatno okrepite svojo podporo priljubljeni nacionalni ekipi. Zanimivo je ugibati, katera reprezentanca bo končala kot zadnja v skupini.

EURO 2024 – Najboljše stave

Vsako Evropsko prvenstvo prinese kakšno presenečenje. Zgodovino teh tekmovanj običajno pišejo neki nepričakovani junaki, ki izskočijo iz ozadja. Popolnoma nepričakovano, s svojimi briljantnimi nastopi polnijo naslovnice medijev.

Tako je iz te perspektive zelo težko reči, katere so najboljše stave, ko gre za EURO 2024. Mi bomo podali svoje trenutne napovedi, vendar bodo te do začetka turnirja verjetno podvržene določenim spremembam.

Zmagovalec turnirja

Najboljše spletne stavnice uvrščajo Anglijo in Francijo v krog prvih favoritov za osvojitev naslova. Zmaga Anglije je trenutno vrednotena s kvoto 4.20, medtem ko je zmaga Francije s 4.70. Nato sledijo Nemčija, Portugalska in Španija s kvotami 6.50, 8.00 in 9.00.

Naša izbira iz te perspektive je Anglija. Izbranci Garetha Southgatea bodo tudi na tem turnirju spremljani z velikimi pričakovanji. V preteklosti se je to izkazalo za neuspešno, saj so Angleži kljub upanjem ostali “praznih rok”.

Vseeno menimo, da bi zdaj lahko sedli na evropski prestol. Ta generacija angleških reprezentantov premore talent in kakovost. Kane, Foden, Bellingham, Saka, Rice, Palmer, Walker in ostali so upravičeno označeni kot prvi favoriti in popolnoma se strinjamo z oceno stavnic.

1. Anglija – 4.20

2. Francija – 4.70

3. Nemčija – 6.50

4. Portugalska – 8.00

5. Španija – 9.00

Kvote s stavnice 1bet.

  100% do 100€ Bonus dobrodošlice
  Stavi zdaj

  Najboljši strelec

  Kylian Mbappe trenutno velja za igralca z največjimi možnostmi, da bo najboljši strelec. To mu je uspelo že na prejšnjem svetovnem prvenstvu, kvota da to doseže tudi na evropskem je 5.00.

  Naš prvi izbor je Harry Kane. Kvota, da bo najboljši napadalec Anglije osvojil “zlato kopačko” znaša 6.50. Ker pričakujemo, da bodo Angleži šli do konca turnirja, napovedujemo, da bo napadalec Bayerna vodil to reprezentanco, ali vsaj eden od vodij. Je izvajalec penalov v tej ekipi, kar dodatno povečuje možnosti. Poleg tega, Angleži nimajo preveč zahtevne skupine. V konkurenci Danske, Srbije in Slovenije, bi Kane lahko večkrat zatresel mrežo že v skupinski fazi in tako ustvaril dobro zalogo pred začetkom izločilnih bojev.

  1. Kylian Mbappe – 5.47

  2. Harry Kane – 6.39

  3. Christiano Ronaldo – 12.67

  Kvote s stavnice 20Bet.

  100% do 100€ Bonus dobrodošlice
  Stavi zdaj

  Uvrstitev v četrtfinale

  Eden od zanimivih nasvetov prihaja iz kategorije uvrstitev v četrtfinale. Kvota, da se bo Belgija uvrstila med osem najboljših ekip na turnirju znaša 2.00, kar je našim analitikom izjemno zanimivo.

  Belgijci na ta turnir prihajajo z nekoliko manjšim pritiskom javnosti po izpadu v skupinski fazi svetovnega prvenstva v Kataru, toda Belgijci imajo precej lažjo skupino na tem turnirju. Morali bi končati kot prvouvrščeni v družbi Ukrajine, Slovaške in Romunije.

  To pomeni, da se bodo v osmini finala srečali z eno od tretjeuvrščenih ekip, v tem dvoboju bo Belgija veliki favorit ne glede na nasprotnika. Razen če se ne zgodi neko ogromno presenečenje, oziroma na dvoboj pride kakšno zveneče ime trenerja Domenica Tedesca.

  Kvote s stavnice 22Bet.

  100% do 122€ Bonus dobrodošlice
  Stavi zdaj

  Slovenija napreduje v četrfinale

  Preverili smo tudi kakšne so možnosti Slovenije za napredovanje. Stavnica Bet365 za napredovanje Slovenije ponuja kvoto 8.00. Naš predlog za stavo pa je napredovanje Hrvaške, po odlični kvoti 3.25.

  100% do 25€ Bonus dobrodošlice
  Stavi zdaj
  Author stave-online

  Leave a comment