100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Stavi zdaj
4.2/5

 • Velika ponudba športov in stavnih trgov
 • Odlična sekcija za stave v živo
 • Solidne promocije
 • Odličen Live Casino in velika ponudba slot-ov
 • Na voljo v Hrvaščini, Srbščini in Bosanščini
 • Izgled strani je malo zastarel

Overview


 • Spletno mesto:
  www.betwinner.com
 • Ustanovljeno:
  2018
 • Lastnik:
  Luckybet Limited
 • Licenca:
  Curacao

BetWinner

BetWinner je eden najmlajših spletnih ponudnikov stav v industriji, saj je bila stavnica ustanovljena na začetku leta 2018 v Rusiji. Ponudnik že od samega začetka uspešno združuje visoke kvote z vznemirljivim polaganjem stav v živo, zaradi česa se razveseljuje vedno večjega števila novih uporabnikov. Brez zadržkov lahko tudi trdimo, da gre za mednarodno spletno platformo, saj je dostopna v kar 51 jezikih in ponuja šest različnih vrst kvot.

O stavnici BetWinner

Kljub mladosti BetWinner velja za eno najboljših spletnih strani za športne stave in igre na srečo. Predvsem visoka rast je dober kazalnik, da dolgoletne izkušnje niso pogoj za odličnost, temveč štejeta tudi inovativnost in preudarnost. Zato pravzaprav ni presenečenje, da se ponudnik lahko pohvali z več kot 400.000 aktivnimi uporabniki s celega sveta.

Na področju športnih stav BetWinnerju skoraj ni para. V ponudbi najdete vse glavne športe, kot so nogomet, tenis, formula 1, golf, smučanje in konjske dirke ter še druge, manj znane vrste, tako da boste zagotovo našli pravi šport po svojem okusu. Seveda ne manjka različnih vrst stav, med katerimi so najbolj priljubljene stave na končni rezultat, čez/pod stave itd.

Če že govorimo o spletni stavnici BetWinner, potem ne smemo mimo kvot, ki veljajo za ene izmed najvišjih v industriji. Dobra plat kvot je, da jih določajo strokovnjaki, kar pomeni, da boste pri polaganju stav dobili le najboljše za svoj denar. Poleg tega bo več kot 1000 športnih dogodkov pričaralo izjemno stavno izkušnjo. Pri tako veliki ponudbi je skoraj nemogoče, da ne bi našli pravega športa zase. Omembe vredna je tudi licenca iz otoške države Curacao, ki skrbi, da v stavnici vse ustreza najvišjim standardom.

Kako se registrirati v stavnici BetWinner?

Da bo postopek registracije čim lažji, se lahko pri BetWinnerju registrirate na kar štiri načine. Na voljo vam je registracija z enim klikom, mobilnim telefonom, elektronsko pošto ali z enim izmed družabnih omrežij.

Izgled in navigacija po spletni strani

Že sam izgled spletne strani je zelo prijeten na pogled, kar še dodatno dopolni zelena barva v različnih odtenkih, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušnih. Tudi navigacija po menijih je zaradi pregledne postavitve brez nepotrebnih elementov zelo enostavna. Na vrhu lahko izbirate med različnimi športi, športnimi dogodki, stavami v živo, promocijami, igralnimi avtomati, igrami v živo, TV igrami, Bingom in pokrom. Nad to vrstico boste našli povezavo do mobilne različice stavnice ter strani za registracijo, plačila in bonus dobrodošlice. V tem delu lahko izberete tudi želeni jezik in časovni pas.

Dobra preglednost je pri polaganju stav ključnega pomena, in tega so se zavedali tudi ustvarjalci spletnega ponudnika BetWinner. Ne glede na to kam želite na spletni strani – do vašega cilja vas loči zgolj en klik. To velja za turnirje, dogodke, športne lige ter tudi zadel s spletno igralnico. Pri BetWinnerju imate vse pri roki.

Če se pomaknete na spodnji del strani, najdete tam tudi podatke o stavnici oz. igralnici. Od tukaj lahko dostopate do strani z osnovnimi informacijami o stavnici, kontaktnimi podatki, statistikami, igrami, stavami in finančnimi podatki.

Bonus dobrodošlice – 100 % na prvo vplačilo

Če ste se odločili, da boste svoje stavno znanje preverili v spletni stavnici BetWinner, potem vam bo gotovo všeč tudi bonus dobrodošlice, ki vam pripada kot neke vrste zahvala za prvo vplačilo. Bonus dobrodošlice znaša 100 % vašega prvega vplačila, s čimer lahko zaslužite do 100 €.

Za na konec

Verjetno nam ni treba posebno poudarjati, da je BetWinner pravi zmagovalec v svetu stav in iger na srečo, tako da lahko že kmalu pričakujemo pravi naval na igre ter stavne trge spletnega ponudnika, ki vam na enem mestu nudi skoraj vse od športnih stav do iger na srečo, vmes pa še virtualne igre, loto, bingo, igre in polaganje stav v živo ter še mnogo več.

Vrhunska tehnologija, vrhunska ponudba stav in iger na srečo ter vrhunska podpora strankam, na voljo 24/7 – če se odločite za BetWinner, potem lahko pričakujete samo najboljše iz sveta polaganja stav in iger na srečo. Že samo zaradi tega se splača obiskati spletnega ponudnika. Da o visokih kvotah sploh ne izgubljamo besed.

BetWinner

4.2/5