Bet At Home poker

bet at home
Bonus

100% do 1500€

Igraj zdaj Igraj zdaj
Overview
 • Licenca: Malta Gaming Authority
 • Omrežje: iPoker
 • Operacijski sistemi: Windows, Mac, Penguin, iOS, Android
 • Plačilne metode: Bančni transfer, Visa, MAsterCard, Diners Club, Neteller, Skrill (Moneybookers), Bon za stave, Skrill 1-Tap, Paysafecard, iDeal by Skrill

Z nekaj več kot štirimi milijoni uporabnikov je Bet at Home nedvomno ena izmed največjih evropskih stavnic. Od leta 2006 pa boste pri spletnem ponudniku stav na svoj račun prišli tudi pokeraši, saj del stavnice sestavlja tudi spletna igralnica in poseben odsek, posvečen izključno pokru.

Čeprav je spletni ponudnik osredotočen predvsem na stave in spletno igralnico, tudi odsek za poker ni od muh, saj je na visokem, četrtem mestu omrežja iPoker. Ravno pomanjkanje resne konkurence je odlična novica za vse izkušene pokeraše, saj lahko z igranjem Bet at Home pokra dobite solidne zaslužke.

Kot del omrežja iPoker se Bet at Home poker ponaša s preprosto programsko opremo, zajetnimi bonusi in promocijami ter številnimi različicami pokra, med katerimi glede na priljubljenost izstopajo No-Limit Hold’Em, Seven Card Stud in Pot-Limit. Zanimive pa so tudi manj znane igre kot Five Card Draw in SOKO.

bet at home poker

Bet At Home poker bonusi in promocije

Eden izmed glavnih adutov ponudnika Bet at Home so poleg bonusa dobrodošlice tudi številne promocije. Denarni bonusi se izplačujejo v delih po 5 € in temeljijo na točkah zvestobe igralca (FPP). Za vsakih 25 točk zasluži igralec 1 €, za vsakih 125 točk pa igralec prejme 5 € neposredno na svoj račun.

Če boste svojo pokeraško kariero začeli pri Bet at Home poker, lahko že pred začetkom igranja prejmete do 1500 €. Vse, kar morate narediti, je, da napolnite svoj račun in z denarjem kupite pokrske žetone. Bet at Home vam v zahvalo podari 100 % znesek plačila, tako da lahko z vplačilom v višini 1500 € na račun dobite dodatnih 1500 €, kar bo gotovo olajšalo začetne korake pri igranju.

Če ste ljubitelj hitrosti in adrenalina, potem je promocija Wild Twister kot nalašč za vas. Usedite se za eno izmed miz in ne pozabite na svoj poker face, saj gre pri Wild Twisterju na vse ali nič. V sklopu promocije lahko osvojite vstopnice za turnirje z dvojno ali 100-kratno vrednostjo vašega vplačila.

Turnirji in brezplačne vstopnice

Vsak mesec se lahko udeležite enega izmed turnirjev z mesečnim nagradnim skladom v višini treh milijonov evrov. Spletni ponudnik poleg mesečnih turnirjev vabi tudi na dnevne turnirje, kjer si lahko vsak dan priigrate med enim in 4000 evrov. Poleg denarja lahko pri igranju dobite brezplačne vstopnice za poker turnirje, tako da vam pri Bet at Home poker zagotovo ne bo dolgčas.

Majhna konkurenca – velika priložnost

Ena izmed glavnih prednosti Bet at Home pokra je manjše število profesionalnih igralcev pokra. To pa še zdaleč ne pomeni, da ponudnik ni dovolj dober. Kot del omrežja iPoker ponuja Bet at Home vse, kar najdete pri drugih spletnih ponudnikih pokra – zajetni bonusi, redne promocije, številne različice pokra itd.

Ravno zaradi pomanjkanja konkurence se vedno več pokerašev odloča za Bet at Home, saj lahko v primerjavi z večjimi ponudniki pokra osvojite zajetnejše denarne nagrade. Zanimivo je tudi, da veliko igralcev po koncu stav pogosto zaide v svet pokra, kjer se lahko pri partiji pokra sprostijo od stresnega stavljenja.

Za na konec pa sledijo še prednosti in slabosti ponudnika Bet at Home poker, kar vam po pomagalo pri odločitvi.

Pros / Cons
 • Spletna stran je sestavljena iz treh delov – stavnice, igralnice in odseka za poker
 • Manjše število profesionalnih uporabnikov, tj. slabša konkurenca
 • Bogata ponudba iger in različic pokra
 • Zajeten bonus dobrodošlice in redne promocije
 • Preprosta, redko posodobljena spletna stran
 • Solidna programska oprema, vendar noben presežek
 • Težave pri igranju za več kot štirimi mizami hkrati
bet at home

100% do 1500€

Igraj zdaj Igraj zdaj