Kako do izplačila bet-at-home bonusa?

stave-online
30 oktobra, 2021
830 Views
bet at home bonus

Če imate izkušnje s stavami, se brez dvoma zavedate, da si vsak spletni operater, ki ponuja športne stave in spletne casino igre, prizadeva ločiti svojo ponudbo od ostale konkurence na trgu. Eden najpogostejših načinov, kako najboljše spletne stavnice to storijo, je bonus dobrodošlice, ki ga prejmejo na novo registrirani igralci, ko opravijo svoj prvi depozit.

Na naši spletni strani imajo bralci priložnost, poleg dobrih in poštenih pregledov stavnic in spletnih igralnic, da poiščejo sezname najboljših aktivnih bonusov, ki jih ponujajo ti spletni operaterji.

Bet-at-home bonus dobrodošlice

Bet-at-home športne stave nosijo status veterana, saj so na trgu že od leta 1999. V svoji zgodovini so si pridobile veliko zvestih igralcev. Tisto, kar jih loči od konkurence, je nedvomno velik izbor športov in stav, na katere lahko igralci stavijo. O vseh prednostih in slabostih te blagovne znamke lahko preberete v našem pregledu bet-at-home stavnice.

V prejšnjih člankih smo govorili o vrstah bonusov in promocij, ki jih lahko dobite v različnih spletnih stavnicah. Povedali smo vam tudi o majhnem številu stavnic, ki ne ponujajo izjemno visokih bonusov dobrodošlice. Bet-at-home stavnica je ena izmed takšnih, saj je njihov bonus ob registraciji v najboljšem primeru povprečen.

Vsak uporabnik, ki se odloči ustvariti nov račun in opraviti prvi depozit, prejme bonus v višini 50% do največ 200 evrov. Poleg tega ugotavljamo; za aktiviranje bonusa je treba med registracijo vnesti BONUS KODO. Več o bonusu dobrodošlice lahko preberete v drugem članku na naši spletni strani.

Kako izpolniti zahteve za unovčitev bonusa?

Zahteve bet-at-home bonusa, so precej jasne in niso preveč zapletene. Staviti morate  štirikrat (4x), plus bonus denar, več, kot je bil znesek vašega depozita. Vse to je treba izpolniti s stavami z kvoto najmanj 1,70, na koncu pa morate celoten postopek dokončati v 30 dneh od dneva prejema bonusa. Pri tem je treba nujno opozoriti, da morate staviti tako depozit kot bonus denar, kar vsekakor daje težo tem pogojem, ni pa nemogoče.

Te zahteve smo lahko izpolnili z igranjem posameznih stav z naše spletne strani. Seveda nihče ne zagotavlja uspeha v vsaki situaciji, a z malo sreče in pravilnim upravljanjem denarja je te zahteve mogoče izpolniti brez prevelikih težav. Pravzaprav, so bile zahteve tega bonusa zelo podobne zahtevam bonusa stavnice 20bet, ki smo jih tudi zelo enostavno izpolnili.

Bet-at-home bonus dobrodošlice – skromen, vendar ne preveč zapleten!

Lahko bi rekli, da je bonus dobrodošlice športne stavnice Bet-at-home, kar povprečen. Odstotek, ki ga daje stavnica, je nižji od standarda v drugih stavnicah, zlasti v spletnih igralnicah, medtem ko so zahteve za unovčitev bonusa na splošno dobre. Pomanjkljivost teh zahtev, da je treba staviti glede na znesek depozita kot tudi na znesek bonusa.

Upoštevajte, da morate za dvig sredstev iz stavnice imeti popolnoma preverjen račun in ta postopek je treba zaključiti čim prej.

Ta bonus vam priporočamo! Ni najboljši na trgu, a z malo sreče lahko svoj proračun povečate za nekaj 100 evrov. Registrirajte se danes in si zagotovite BET-AT-HOME 2021 BONUS DOBRODOŠLICE!

Pogosta vprašanja:

  • Ali so na voljo še kakšni drugi bonusi in promocije v stavnici Bet-at-home?

    Da. Bet-at-home svojim strankam ponuja širok nabor promocij, a iskreno povedano, nas ponudba ni navdušila. Druge stavnice ponujajo veliko boljše in donosnejše promocije. 

  • Ali lahko pri Bet-at-home depozit opravim v kriptovalutah?

    Na žalost Bet-at-home ne sprejema depozitov z bitcoini in drugimii kriptovalutami. Če bi radi depozit opravili v kriptovalutah si raje oglejte druge stavnice z licenco Curacao.

  • Ali je Bet-at-home varna spletna stavnica?

    Ja. Spletna stavnica je na varni povezavi, vsi osebni podatki igralcev pa so na varnem na zunanjih strežnikih. Podjetje naredi vse, kar je v njegovi moči, da zaščiti svoje igralce. 

Author stave-online

Leave a comment